Ментальна Арифметика BeGenius – це методика усного рахунку, яка сприяє розвитку розумових здібностей і творчого мислення. Ми навчимо ваших дітей швидко і правильно рахувати, логічно мислити й аналізувати будь-яку інформацію.

 

Ментальна арифметика – це не просто вивчення цифр. Ця система вчить дитину будувати логічні ланцюжки, аналізувати і візуалізувати інформацію. Розвивається фотографічна пам'ять і уява.

 

Головна особливість методу в тому, що під час роботи залучені як права, так і ліва півкуля мозку. Це забезпечує рівномірний і всебічний розвиток дитини.

 

Діти вчаться ментальній арифметиці за допомогою спеціального приладу, який називається Абакус. Зовні він найбільше нагадує звичну для нас рахівницю - дерев'яну дошку з прутами, на які нанизані намистинки. Через деякий час занять Абакус дітям вже не потрібен - всі обчислення вони проводять в розумі, просто уявляючи цифри.

 

Сьогодні ця методика використовується в 52 країнах світу, з кожним роком ця цифра зростає. Ми пропонуємо навчання ментальній арифметиці і в Запоріжжі.

 

Основні переваги занять в BeGenius:

• Дитина навчиться швидко і правильно рахувати без калькулятора, абакуса або інших додаткових приладів;

• Методика не просто вчить дітей цифрам і рахунку, а розвиває і праву і ліву півкулі мозку, сприяє формуванню нейронних зв'язків і всебічному розвитку;

• Великий віковий діапазон - методика підходить для навчання з 4 і до 14 років, є кілька груп;

• Наші співробітники – досвідчені фахівці, які вміють працювати з різними дітьми і прекрасно розбираються в методиці;

• Сучасні і затишні класи, в яких є все необхідне для комфортних, продуктивних і безпечних занять;

• Зручний час занять;

• Для зручності наших клієнтів, ми працюємо в кількох районах міста;

• Оптимальний час заняття – 45 хвилин безпосередньо на вправи і ще 20 – на розвивальні ігри, щоб дитина відпочила і розслабилась. Під час заняття залучені всі канали сприйняття інформації, це допомагає утримати увагу дітей і максимально використати інтелектуальний потенціал.

 

Щоб отримати консультацію або записатися на заняття - зв'яжіться з нами за допомогою одного із зазначених на сайті контактів. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.