Одне з найпопулярніших і перших питань, які задають нам батьки - це коли варто віддавати дитину на курси. Найчастіше заняття такого типу починаються у вересні, разом зі школою.

Ми розробили програму таким чином, щоб учні не були чітко прив'язані до конкретних дат і могли приєднатися трохи раніше або пізніше. У компанії BeGenius є два варіанти початку занять:

  • Курс Стандарт. Він триває в сумі два навчальні роки або вісімнадцять місяців. Заняття тривають з вересня по травень, по одному разу на тиждень. Влітку - відпочинок на канікули. На цей курс учнів від 4,5  до 14 років набираємо з вересня по березень, в будь-який час.
  • Курс Швидкий старт. Це більш інтенсивний варіант для тих, хто запізнився на курс Стандарт або ж просто хоче швидко підтягнутися. Заняття йдуть влітку, два рази на тиждень. Всього їх вісім, тобто курс - один місяць. Після цього учень може продовжити навчання за курсом Стандарт. На цей курс можна записати дітей від семи до чотирнадцяти років.

Найскладніше в багатьох заняттях - і правда, почати. Тому найкращим варіантом буде просто спробувати - зв'яжіться з нами за допомогою одного із зазначених на сайті контактів і запишіться на пробне заняття.